Bezwaar

Teken bezwaar aan!

Hieronder vind je een standaard bezwaarschrift tegen de omgevingsvergunning. Deze moet voor 8 juli ingestuurd worden. (het is dus een andere dan het bezwaarschrift gericht aan Waternet van vorige week!)

De gemeente Amsterdam gaat gestaag voort met de voorbereidingen om de laatste vruchtbare grond van Amsterdam onder zand te leggen ten behoeve van een bedrijventerrein voor de Schiphol Area Development Company.

Terwijl er nog een herzieningsaanvraag loopt van het bestemmingsplan, een verzoek tot bescherming van het gebied en er een prachtig alternatief Biopolder is, is de vergunning afgegeven om te starten met het graven van de nieuwe sloten. Sloten die dwars door de akkers worden gegraven. Wij roepen de gemeente op om geen onomkeerbare stappen te nemen.
Vindt u ook dat deze unieke plek niet verloren mag gaan voor de stad? En dat het alternatieve plan Biopolder serieus overwogen moet worden? Dien dan met ons bezwaar in tegen afgifte van de omgevingsvergunning.


Print de PDF

of schrijf zelf iets (eventueel is hier een tekstversie om aan te passen)

vul je gegevens in, en stuur op naar:

Gemeente Amsterdam t.a.v. Juridisch Bureau
Postbus 483
1000 AL Amsterdam

2 reacties:

  1. Dit mag echt niet gebeuren, er moet nog een rechtszaak plaatsvinden die de hele samenwerkingsovereenkomst in een andere daglicht kan zetten. Er is een herziening bestemmingsplan aangevraagd. En wie is de koper en wat gaat deze doen? Geen voorbereidingen treffen van een project dat niet eerlijk tot stand is gekomen voordat de rechter vonnis heeft geveld. Wat was de rol van de Gemeente bij het aankopen van grond waarmee gesjoemeld is?!

  2. Onze steun hebben jullie. Joss&Elly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *